CBR 650R

 

ÍZIG-VÉRIG
CBR

 
A CBR650R valódi Fireblade, ami a mindennapokban is eszményi társa gazdájának. Négyhengeres, 16 szelepes erőforrása lelkesen pörög fel akár 12 ezres fordulatszámig is, 95 LE-s teljesítménye és 63 Nm-es nyomatéka pedig garancia a szélvészgyors motorozásokra. 35 kW-os változata A2-es jogosítvánnyal is vezethető. A rásegítős, nyomatékhatárolós tengelykapcsoló és a Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC) nemcsak a használatot könnyíti meg, hanem a menetbiztonságot is fokozza, ahogy az átdolgozott kipufogónak is több előnye van. Egyrészt segít megfelelni az Euro 5 előírásainak, másrészt jellegzetes hangot ad a kifinomult sornégyesnek.

Az új CBR650R a kanyarokban nyűgözi le igazán pilótáját. 41 mm-es csúszószár-átmérőjű Showa SFF-BP teleszkópjai kiegyensúlyozott rugózással és hatékony csillapítással segítik a manőverezést, a 180 mm-es hátsó abroncs pedig elképesztő tapadást nyújt. A lassításáról négydugattyús, radiálisan rögzített féknyergek, valamint 310 mm-es átmérőjű első tárcsák gondoskodnak, és vészfékezés közben automatikusan felvillan a négy irányjelző.

A CBR650R karcsúbb idomzata, dupla LED-fényszórója, felső villahíd alá rögzített kormánya és minimalista nyerge álló helyzetben is dinamizmust sugároz. A pilótával erős napsütésben is leolvasható LCD-műszeregység néz farkasszemet, míg a nyereg alatt USB-C-aljzat bújik meg. Ezzel gond nélkül tölthető a telefon és a többi kütyü, azaz használati érték szempontjából is a legmagasabb színvonalat képviseli a modell.
 
 

Letölthető brosúrák: